Tandbro eller tandkrone kan erstatte mistede tænder

Har du mistet en eller flere tænder?

Hvis du har knækket eller mistet en tand, kan den som regel erstattes med en ny tand i form af en tandbro eller en tandkrone. Broer kan være med enten to led eller med tre led, som hænger sammen.​

Hvis en tand derimod er knækket, eller hvis der ikke er så meget tilbage af den oprindelige tand, så kan vi i stedet for lave en tandkrone. Det kan også være nødvendigt at afslutte med en krone på tand efter en​ rodbehandling.

Hos Tandlægerne i Ølgod tilbyder vi tandkrone og tandbro til en god pris. Vi er beliggende i Ølgod, og vi har derfor mange patienter fra både Grindsted, Varde, Tarm og Sønder Omme samt Skjern, men vi behandler også mange patienter andetsteds fra.

Vi bruger typisk en tandkrone af porcelæn eller metalkeramik

Materialet i en tandkrone kan være metalkeramik, porcelæn eller guld. Metalkeramik er det mest holdbare, da disse kroner består af en metalhat, hvor der er porcelæn udenpå. De er derfor stærkere end rene porcelænskroner.​​

Normalt bruger vi rene porcelænskroner på fortænderne, mens vi typisk vil bruge en metalkeramisk tandkrone på især tyggetænder. Disse materialer kan man ikke se forskel på.

Hvad koster en tandbro?

En tandbro med tre led i metal med påbrændt porcelæn koster typisk mellem 15.000 og 20.000 kr. uden stifter og opbygning.​


Til sammenligning koster en tandkrone med påbrændt porcelæn mellem 5.244 kr. og 7.500 kr. uden stifter og opbygning.​ Du kan se mere om vores priser her.


Vi påbegynder aldrig en behandling med kroner og broer, uden du har fuld indsigt i omfanget af behandlingen samt er fuldt orienteret om prisen på behandlingen.


Kontakt os og bestil en tid til en konsultation

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 75 24 49 44 eller ved at skrive til vores e-mail på adm@tandgod.dk. Derpå kan vi aftale tid til en konsultation, hvor vi gennemgår dit behov for en eventuel tandkrone eller tandbro.

Ring til os og book en tid

Vi indleder aldrig behandlinger, før vi er sikre på, at patienten har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne i Ølgod ApS

Torvegade 19, 6870 Ølgod

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 24 49 44

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.30 - 18.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag-Fredag

08.30 - 17.00​

OBS: ændring i åbningstider pga . Påske og Kr. Himmelfart .​
​Se åbningstider her

testimonial-stars-2

Vurderet 4,5 ud af 5 stjerner

​Baseret på anmeldelser fra Google og tandlaege-index.dk