Tandbro eller tandkrone erstatter mistede tænder​

Hvis du har mistet en tand, erstattes denne ofte med en tandbro eller en tandkrone. Broer kan være med enten to led eller med tre led, som hænger sammen. 

Hvis en tand derimod er knækket, eller hvis der ikke er så meget tilbage af den oprindelige, så laver vi derimod en tandkrone. Ligeledes kan det være nødvendigt at lave en krone efter en rodbehandling.

Hos Tandlægerne i Ølgod tilbyder vi tandkrone og tandbro til en god pris. Vi er beliggende i Ølgod nær Tistrup og Tarm, men behandler også mange kunder andetsteds fra.

Materialet i en tandkrone kan være metalkeramik, porcelæn eller guld. Metalkeramik er det mest holdbare, da disse kroner består af en metalhat, hvor der er porcelæn udenpå. De er derfor stærkere end rene porcelænskroner.​ 

Vi bruger typisk tandkrone af porcelæn eller metalkeramik

Normalt bruger vi rene porcelænskroner på fortænderne, mens vi typisk vil bruge en metalkeramisk tandkrone på især tyggetænder. Disse materialer kan man ikke se forskel på.

Vi påbegynder aldrig en behandling med kroner og broer, uden du har fuld indsigt i omfanget af behandlingen, samt er fuldt orienteret om prisen på behandlingen.

Hvad koster en tandbro?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 75 24 49 44 eller ved at skrive til vores e-mail på adm@tandgod.dk. Derpå kan vi aftale tid til en konsultation, hvor vi gennemgår dit behov for en eventuel tandkrone eller tandbro.

Ring til os og book en tid

Vi indleder aldrig behandlinger, før vi er sikre på, at patienten har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne i Ølgod ApS

Torvegade 19, 6870 Ølgod

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 24 49 44

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.30 - 18.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag-Fredag

08.30 - 17.00​

OBS: ændring i åbningstider pga. Juleferie .​
​Se åbningstider her

testimonial-stars-2

Vurderet 4,5 ud af 5 stjerner

​Baseret på anmeldelser fra Google og tandlaege-index.dk