​Hos os er du i trygge hænder ✔ - Vi forebygger frem for at helbrede ✔ - Omhyggelig diagnostik og behandlingsplan ✔

​Rodbehandling af din tand foretages

Hos Tandlægerne i Ølgod tilbyder vi rodbehandling til dig, der har eksempelvis har betændelse i tanden. Vi er beliggende i Ølgod nær Tarm og Tistrup.

En typisk rodbehandling sker over to eller tre besøg på klinikken. Når vi udfører en rodbehandling, fjerner vi nerver og sygt væv i tandens rodkanal. 

Bagefter renser og rengør vi kanalen, hvorpå vi fylder den med en rodfyldning. Afslutningsvist lukker vi hullet med plast eller påsætter en tandbro eller tandkrone.

Hvis du får betændelse i tanden, skal den rodbehandles

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man opdager, at der er problemer med roden. Nogle får meget ondt i tanden, mens andre blot bliver følsom over for kulde. Det er betændelse i tanden, der gør, at man skal have en rodbehandling.

Hvis du ikke får lavet et hul i tanden i tide, kan det ende med, at der kommer betændelse i tanden, hvorpå du skal have en rodbehandling.

Efter behandlingen vil den eventuelle kulde fra tanden forsvinde.​

Der kan også opstå et behov for rodbehandling, hvis du slår tanden hårdt. Tanden kan blive skadet, eller den kan knække ned til nerven. 

Alternativt skal tanden trækkes ud, men en tandudtrækning uden påsætning af bro eller implantat vil føre til, at dine tænder rykker sig og bliver skæve.

Inden din rodbehandling bliver du orienteret om alternativer

Inden vi påbegynder behandlingen, vil vi tale om de forskellige muligheder og alternativer, du har. Du vil naturligvis blive orienteret om hele behandlingsforløbet og om de samlede omkostninger, før vi går i gang.

Du er velkommen til at bestille tid til rodbehandling på e-mail adm@tandgod.dk eller ved at ringe på telefon 75 24 49 44

​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

Sabina Christensen er ny tandlæge hos tandlægerne i Ølgod, hun er lige blevet færdiguddannet fra Aarhus Tandlægeskole juni 2019.

Sabina starter den 12. august 2019.

Ring til os og book en tid ​

✩ ✩ ✩ ✩ 

Vurderet 4,5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 8 anmeldelser fra Google og tandlaege-index.dk

Firmainformation

​Tandlægerne i Ølgod

CVR-nr.: 29824576

Torvegade 19A, 6870 Ølgod

Kontaktinformation​

Du kan kontakte os på

Telefon: 75 24 49 44

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag: 8:30-17:00

Tirsdag: 8:30-18:00

Ons-Fre: 8:30-17:00

Tandlægerne i Ølgod ApS
Torvegade 19
6870 Ølgod
Tlf.: 7524 4944
CVR: 29824576
adm@tandgod.dk