Rodbehandling af din tand foretages​

Hos Tandlægerne i Ølgod tilbyder vi rodbehandling til dig, der har eksempelvis har betændelse i tanden. Vi er beliggende i Ølgod nær Tarm og Tistrup.

En typisk rodbehandling sker over to eller tre besøg på klinikken. Når vi udfører en rodbehandling, fjerner vi nerver og sygt væv i tandens rodkanal. 

Bagefter renser og rengør vi kanalen, hvorpå vi fylder den med en rodfyldning. Afslutningsvist lukker vi hullet med plast eller påsætter en tandbro eller tandkrone.

Hvis du får betændelse i tanden, skal den rodbehandles

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man opdager, at der er problemer med roden. Nogle får meget ondt i tanden, mens andre blot bliver følsom over for kulde. Det er betændelse i tanden, der gør, at man skal have en rodbehandling.

Hvis du ikke får lavet et hul i tanden i tide, kan det ende med, at der kommer betændelse i tanden, hvorpå du skal have en rodbehandling.

Efter behandlingen vil den eventuelle kulde fra tanden forsvinde.​

Der kan også opstå et behov for rodbehandling, hvis du slår tanden hårdt. Tanden kan blive skadet, eller den kan knække ned til nerven. 

Alternativt skal tanden trækkes ud, men en tandudtrækning uden påsætning af bro eller implantat vil føre til, at dine tænder rykker sig og bliver skæve.

Inden din rodbehandling bliver du orienteret om alternativer

Inden vi påbegynder behandlingen, vil vi tale om de forskellige muligheder og alternativer, du har. Du vil naturligvis blive orienteret om hele behandlingsforløbet og om de samlede omkostninger, før vi går i gang.

Du er velkommen til at bestille tid til rodbehandling på e-mail adm@tandgod.dk eller ved at ringe på telefon 75 24 49 44

​​

Ring til os og book en tid

Vi indleder aldrig behandlinger, før vi er sikre på, at patienten har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne i Ølgod ApS

Torvegade 19, 6870 Ølgod

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 24 49 44

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.30 - 18.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag-Fredag

08.30 - 17.00​

OBS: ændring i åbningstider pga. Juleferie .​
​Se åbningstider her

testimonial-stars-2

Vurderet 4,5 ud af 5 stjerner

​Baseret på anmeldelser fra Google og tandlaege-index.dk