Kæbekirurgi når en almindelig tandbehandling ikke er nok​

Hos Tandlægerne i Ølgod nær Tarm og Tistrup udfører vi kæbekirurgi, hvis ordinær tandbehandling ikke kan løse problemet, eller hvis det er den mest skånsomme behandlingsmetode.

Vi kan for eksempel benytte kæbekirurgi, hvis vi skal fjerne en besværlig tand, herunder en visdomstand, eller hvis der er opstået betændelse i en rodspids. Det kan også ske, at vi må udføre kæbekirurgi ved paradentose, da det vil fjerne noget af tandkødet med henblik på at lave mindre tandlommer.

Behandlingen er normalt et mindre indgreb

​Kæbekirurgi hos en praktiserende tandlæge er ikke så voldsomt, som det kan lyde. I stedet for en tandudtrækning, er der tale om en operation.

Der kan være mange årsager til, at en tand ikke kan trækkes ud. Den kan være knækket for langt nede, eller en visdomstand kan være mere eller mindre skjult i tandkødet/gummen.​

Typisk er der ikke smerter forbundet med kæbekirurgi

​Der vil normalt ikke være smerter forbundet med kæbekirurgi, men efter behandlingen kan der opstå mindre smerter, der kan fjernes med smertestillende medicin. Hvis der mod forventning opstår større eller vedvarende smerter efter en behandling eller mellem behandlinger, bør du kontakte os snarest muligt.

Vi påbegynder naturligvis ikke operationen, før vi har talt om behandlingsforløbet, ligesom vi også sikrer, at du er bekendt med alle omkostninger for behandlingen, før vi går i gang med kæbekirurgi.

Du kan med fordel, bestille tid til en konsultation for kæbekirurgi hos os på e-mail adm@tandgod.dk eller på telefon 75 24 49 44.

Ring til os og book en tid

Vi indleder aldrig behandlinger, før vi er sikre på, at patienten har fuld indsigt i behandlingens omfang og priserne.

Kontaktoplysninger

Tandlægerne i Ølgod ApS

Torvegade 19, 6870 Ølgod

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 24 49 44

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag

08.30 - 17.00​

Tirsdag

08.30 - 18.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag-Fredag

08.30 - 17.00​

OBS: ændring i åbningstider pga . Påske og Kr. Himmelfart .​
​Se åbningstider her

testimonial-stars-2

Vurderet 4,5 ud af 5 stjerner

​Baseret på anmeldelser fra Google og tandlaege-index.dk