Paradentosebehandling – vi behandler paradentose​

​Paradentose (de løse tænders sygdom) er en kronisk sygdom, som går ind og ødelægger knoglerne, der holder fast på tænderne. 

Det er betændelse i tandkødet, som breder sig og nedbryder den underliggende knogle omkring tanden. Har du derfor sygdommen, er det nødvendigt med en paradentosebehandling.

En kronisk sygdom der kan holdes nede

Man kan ikke fjerne paradentosen, da det er en kronisk sygdom. Hos Tandlægerne i Ølgod kan vi med en paradentosebehandling holde det nede, så sygdommen ikke er aktiv og går i udbrud.

Har du sygdommen, vil du opleve forskellige symptomer - herunder blødninger fra tandkødet eller lugt fra munden. Det behøver ikke at gøre ondt, men hvis du ikke allerede har løse tænder, vil du ende med at få det.

Du skal løbende være i paradentosebehandling

Paradentose kan holdes nede med en udvidet tandrensning, hvor vi første gang foretager en stor tandrodsrensning. 

Dette skal derefter holdes vedlige hver tredje måned, da man ellers vil tabe sine tænder.

Såfremt tandrodsrensning ikke er tilstrækkelig, er det nødvendigt at udføre et kirurgisk indgreb. Alle former for paradentosebehandling kan eventuelt støttes med antibiotika i forskelligt omfang.

Vi påbegynder ikke en paradentosebehandling, uden du har opnået fuld indsigt i omfanget af behandlingen, og uden du er fuldt orienteret om prisen for vores paradentosebehandling. 

Ved den første konsultation vil vi desuden gennemgå alle dine eventuelle problemer, ligesom vi vil foretage en grundundersøgelse.

Kontakt os allerede i dag hvis du har brug for en behandling

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 24 49 44 eller på e-mail adm@tandgod.dk, hvis du har spørgsmål til paradentosebehandling, eller hvis du vil bestille en tid. 

Vi har patienter fra både Tistrup, Tarm og omegn.

​​

Nyheder

Ring til os og book en tid ​

Firmainformation

​Tandlægerne i Ølgod

CVR-nr.: 29824576

Torvegade 19A, 6870 Ølgod

Kontaktinformation​

Du kan kontakte os på

Telefon: 7524 4944

E-mail: adm@tandgod.dk

Åbningstider​

Mandag: 8:30-17:00

Tirsdag: 8:30-18:00

Ons-Fre: 8:30-17:00

Tandlægerne i Ølgod ApS
Torvegade 19
6870 Ølgod
Tlf.: 7524 4944
CVR: 29824576
adm@tandgod.dk